Analyser

Digitale valuta og tjenesterne der anvender dem er for tiden inden i en hastig udvikling. Anvendeligheden stiger, sikkerheden øges, og de konkrete fordele og risici, fremstår tydeligere. Med en bred viden og et solidt netværk af eksperter kan vi udarbejde en række forskellige analyser der vedrører digital valuta. Dette til gavn for virksomheder og organisationers bundlinje, langsigtede rentabilitet og strategiske position.

Med et solidt akademisk fundament sørger vi for at opstille, undersøge og rapportere på netop de problemstillinger vores klienter er interesseret i. Det værende branchespecifikke informationer eller en konkret analyse af klientens ROI ved at benytte digital valuta; mulighederne er mange.

Mens ét er fortjeneste og besparelser, er noget andet sikkerheden bag organisationens betalings og pengesystemer. På dette område sikre vi at klienten bliver ordentligt informeret om hvilke risici, der følger med forskellige strategier og vi anbefaler aldrig løsninger vores klienter ikke forstår. Kun på den måde mener vi at vores klienter kan føle sig trygge nok til at lave strukturelle ændringer i deres forretningsgange.