Software

Har din virksomhed brug for at lave mere effektive internationale pengeoverførsler? Ønsker I at være først til markedet med et nyt produkt eller på en ny platform? Eller har i behov for en sikker løsning til opbevaring og administration af digital valuta?

Hos Paradigm Consult er vi de førende leverandører af turn-key løsninger til dansk erhvervsliv inden for området, digitale valuta. Vi er blandt de eneste på markedet med kapacitet til at planlægge, udvikle, opsætte, levere og vedligeholde PCI-compliant betalings og penge-løsninger, der opfylder selv de strengeste krav til sikkerhed og effektivitet. Gennem vores underlevererandøre og inhouse kompetencer sikre vi at klienter der vælger at implementere en turn-key digital valuta løsning, får en skræddersyet model der passer til deres behov.

Da digitale valuta som eksempelvis Bitcoin fungerer fundamentalt anderledes end traditionelle valuta, kan nye anvendelsesmuligheder for eksisterende organisationer være mange. Blandt andet kan digitale valuta tilbyde fuld kryptografisk, verificerbar gennemsigtighed i bogføringen, som NGO’er og andre organisationer med ønske om transparens med fordel kan implementere. På den anden side kan digitale valuta også tilbyde brugeren fuld anonymitet, der for organisationer eller individer kan være en fordel i konkurrence sammenhænge.

Med andre ord er anvendelsesmulighederne mange, og vi sikrer altid at vores klienter får en løsning der netop passer til deres behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en digital valuta løsning.