Uddannelse

Hos Paradigm Consult er vi sikre på at teknologien bag digitale valuta vil få stigende betydning for danske virksomheders vækst og konkurrenceevne. Over de kommende år vil virksomheder der investere i viden indenfor dette felt, være bedre rustet til at imødegå en fremtid med et skiftende økonomisk landskab.

På vores foredrag og kurser vil deltagere blive klædt på så de forstår de underliggende koncepter som de digitale valuta bygger på og vil efter endt uddannelse være i stand til at bidrage med højaktuelle indsigter og analyser, samt have de fornødne kompetencer, der lader dem arbejde på projekter der direkte eller indirekte kan relateres til digitale valuta. Projekter der tjener til virksomhedens og i sidste ende dens kunders vinding.

I øjeblikket udbyder vi 3 forskellige produkter der kan tilpasses alt efter virksomhedens behov.

 

Foredrag

Vi kommer på besøg hos jer og levere et spændende lærerigt og sjovt oplæg der spænder fra et foredrag på 45 minutter til en halv dag, alt efter virksomhedens behov.

Priser fra kr. 3.295,-

 

1-dags kursus

På vores 1-dags kursus opnår deltagerne en grundlæggende forståelse for digitale valuta og deres funktionaliteter. Kurset afholdes forskellige steder i landet med regelmæssige intervaller og er en god introduktion til de fundamentale koncepter bag digitale valuta. På kurset vil deltagerne prøve kræfter med Bitcoin protokollen, blive introduceret til emner som digitale kontrakter og brugeroprettede digitale aktiver, samt opnå en forståelse for hvad der giver digitale valuta værdi.

Priser fra kr. 4.495,- pr. deltager (mulighed for grupperabat).

Næste kursus
6/5-2015 – Digital Currency – A future economic reality?

 

3-dags certificerings kursus

På vores 3-dags certificeringskursus uddanner vi deltagerne til ekspertniveau indenfor eksisterende kryptografiske protokoller. Kurset afholdes i københavnsområdet og stiller krav til at deltagerne på forhånd har en vis matematisk og teknisk forståelse. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve samt en praktisk opgave, hvor kursisten skal være istand til at demonstrere sine færdigheder i forskellige case scenarier.

Priser fra kr. 15.995,- pr. deltager (mulighed for grupperabat).